Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μύνημα του υπ. Βουλευτή Γιώργου Καρασμάνη για τις εκλογές της 6ης Μάη

Φίλες και Φίλοι


Στην αντίστροφη μέτρηση για τις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαϊου, απομένουν λίγα μόνον 24ωρα. Ωρες που πρέπει να πρυτανεύσει η νηφαλιότητα, η καθαρή σκέψη, το συναίσθημα της Εθνικής Ευθύνης και της ευθύνης απέναντι στον τόπο μας.

Στις κάλπες πρέπει να βρεθούμε όλοι. Με τον θυμό και την αποχή που ορισμένοι προπαγανδίζουν, δεν τιμωρούμε αυτούς που ευθύνονται για τα σημερινά δεινά. Τιμωρούμε την πατρίδα, που αυτήν ακριβώς την περίοδο, χρειάζεται την μόνη Κυβέρνηση που μπορεί να την βγάλει από το αδιέξοδο. Ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.

Ασκείστε το απόλυτο Δημοκρατικό σας Δικαίωμα, επιλέγοντας με ξεκάθαρη κρίση τους καλύτερους, τους ικανότερους, τους αποτελεσματικότερους για τον Νομό μας.

Προσωπικά, όπως έκανα πάντα, έτσι και σήμερα στέκομαι μπροστά σας και σας κοιτάζω στα μάτια, πιστεύοντας ότι έπραξα πάντα το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη σας. Παλέψαμε τις πιο πολλές φορές μέσα σε συνθήκες αντίξοες. Με τη δική σας εντολή, με τη δική σας δύναμη πετύχαμε πολλά. Με τη δική σας εμπιστοσύνη, μπορούμε να συνεχίσουμε και να πετύχουμε περισσότερα.


Η Εμπιστοσύνη σας Δύναμή μου

Για τον Τόπο και τα Παιδιά μας