Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Υπ. Βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής: Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, δίνουμε την μάχη μαζί, με ειλικρίνεια & εντιμότητα

Αγαπητοί μου συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Οι 16750 ψήφοι των εκλογών του 2009 (άνοδος την ώρα που η ΝΔ έχανε 8500 ψηφοφόρους στον Νομό μας), παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκα, ήταν για μένα πολύ μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη.

Για την τιμή αυτή για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ.

Ταυτόχρονα σας καλώ να ανανεώσουμε για μια ακόμη φορά τη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά μας, το συμβόλαιο τιμής μαζί σας, που όποια θέση και εάν εσείς μου δώσατε, πάντα τήρησα.

Για αυτό μπορώ να σας κοιτώ αλλά και να με κοιτάτε στα μάτια. Γιατί πάντα, ήμουν δίπλα σας και πολιτεύτηκα με γνώμονα την αλήθεια, την ειλικρίνεια, την εντιμότητα.

Αυτές οι ψήφοι, μου έδωσαν την δύναμη να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση της παράταξης για την κρίσιμη μάχη που θα δώσει στις εκλογές στης 6 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς μου έκανε την τιμή να με τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στο Νομό μας.

Ένα αγώνα πολύ κρίσιμο, την δυσκολότερη στιγμή της χώρας μας μετά την περίοδο του πολέμου, την στιγμή, που το διακύβευμα της εκλογικής μάχης, είναι η πορεία της Ελλάδας μας. Μιας πορείας με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό μέσα στο ευρώ και όχι μιας χρεωκοπημένης Ελλάδας σε επικίνδυνες ατραπούς και ανώφελες αναζητήσεις.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Την δύσκολη και κρίσιμη περίοδο που περνά η χώρα μας, απαιτούνται γνώσεις, εμπειρία, ειλικρίνεια και τιμιότητα από τους πολιτικούς μας.

Απαιτούνται ξεκάθαρες πολιτικές, που θα ανακουφίσουν τους αδύναμους και θα ενισχύσουν την παραγωγή, την απασχόληση, την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Σ’ αυτόν τον αγώνα σας καλώ να στηρίξετε την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά που εγγυάται αυτή την πολιτική, χωρίς μεγαλόστομες υποσχέσεις.

Ζητώ να με στηρίξετε και να με ψηφίσετε

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, δίνουμε την μάχη μαζί, με ειλικρίνεια και εντιμότητα, για την Πέλλα μας.


Με φιλικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς