Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μήνυμα του υπ. Βουλευτή Άλκιβιάδη Νουσηκύρου

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί να εκφράσει την αγωνία χιλιάδων συμπολιτών μου για το μέλλον αυτού του τόπου, αλλά και τη δυναμική διάθεση του κόμματος, το οποίο υπηρετώ με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια, για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού κλίματος, που θα εγγυάται την ασφαλή επάνοδο σε δεδομένα τα οποία οδηγούν στην ομαλότητα και την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και πόσο κρίσιμες είναι αυτές οι εκλογές. Προσωπικά συνεχίζω τον αγώνα, που κάνω εδώ και αρκετά χρόνια από διάφορες άλλες θέσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, πιστεύοντας ότι ήρθε η ώρα να εκπροσωπήσω επάξια τους πολίτες του Νομού και μέσα στο Κοινοβούλιο.

Έδωσα αγώνες και συνεχίζω να δίνω αγώνες, γιατί θεωρώ ότι χρέος του καθενός από εμάς είναι να προσφέρει αυτά που μπορεί στον τόπο που γεννήθηκε. Πάμε μαζί, πάμε μπροστά, διεκδικώντας αυτά που μας αξίζουν.

Δίνουμε έναν καλό και δυνατό αγώνα, για την Πέλλα, τον κόσμο της, για την χώρα μας και την Νέα Δημοκρατία που μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής στην προσπάθεια για την δημιουργία μιάς άλλης Ελλάδα, αυτή που μας αξίζει και αυτή που πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας. Καλό αγώνα σε όλους.


Νουσηκύρου Αλκιβιάδης
Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Πέλλας