Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Taxalia: Έντονη κινητικότητα στην ΝΟΔΕ Πέλλας

...είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του -εκ των κορυφαίων ελληνικών blogs- Taxalia, που αναφέρεται στην ΝΟΔΕ Πέλλας, και μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε παρακάτω...



Γράφει ο συνεργάτης του taxalia στην Πέλλα, Στάθης Παπαδόπουλος


● Την προηγούμενη Παρασκευή 20/4 ήταν ο υπουργός Υποδομών, Επικοινωνιών & Δικτύων κ. Μάκης Βορίδης που επισκέφτηκε Αριδαία και Κρύα Βρύση αντίστοιχα κι έτυχε θερμής υποδοχής από τους "ταρίφες" της Πέλλας.
● Προχθές το βράδυ... Πέμπτη 26/4 ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος επισκέφτηκε τα Γιαννιτσά και μίλησε με στελέχη και φίλους του κόμματος (δείτε εδώ ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από το pella-news).
● Την ερχόμενη Δευτέρα 30/4 η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. και Υπεύθυνη για θέματα Βορείου Ελλάδος Άννα Ευθυμίου θα επισκεφτεί τη Σκύδρα, όπου θα έχει συνάντηση με δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε του Ν.Πέλλας (δείτε εδώ)

Απ'ότι φαίνεται έχουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα των εκλογών στην ΝΟΔΕ Πέλλας και κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν ώστε να επέλθει η πολυπόθητη αυτοδυναμία για την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά. Άλλωστε με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα, η πρωτιά είναι δεδομένη και το ζητούμενο πλέον είναι οι έδρες που θα εξασφαλίσει το κόμμα, στην πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

__________________
Πηγή: TaXalia blog